11 November 2008

Fenerbahçeliler Atasını unutmadı


Gerçekten maçı seyredemedim, dersim vardı. Ama maçtan bir gün sonra bir sahne vardı ki maçın heyecanından da öte ayrı bir sevinç bir o kadarda gurur vericiydi.

Yer Ankara, Tandoğan Ankaray metro çıkışı, aman Allahım binlerce Fenerbahçeli ve sayısız Ankaralı Atamızı ziyarete gelmişti. 1907 Fenerbahçe Derneği ile 1907 ÜNİFEB’in (Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği) ortaklaşa düzenlediği organizasyonu hayret ve onurla izleme şansını yakaladım, ATAM BÜTÜN FENERBAHÇELİLER İZİNDEDİR! Yanı başımızda GS, Trabzon, BJK dan da sayısız dostlar vardı. Hepimiz oradaydık.




5 comments:

Anonymous said...

Erkin Ben senin GALATASARAYLI bir dostun olarak , bu güzel yazından dolayı kutlarım. Centilmence oynadınız. Senin fanatik olmadığını bildiğim için çok derine inmeyeceğim:).

Kendine iyi bak,
ATAMIZI SENDE BİZDE COK SEVİYORUZ.

Anonymous said...

öğretmenim ölenedek FENERBAHÇEYİ SEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECEM

DRNEFES said...

erkin hocamm az once msjlarını onayladım su an izmir bayındır ilçesindeyim..kafa dağıtıyorum pediatriden sonra saol hep yazmıssın yalnız brakmamışsın.umarım samsuna dondugumde tekrar yazarım..gorusmek üzere...

Erkin said...

Seve seve ne demek, sende bana yazıyordun.Kolay gelsin Doktor hanım. Yaz yaz açılırsın:)) Sakın , PES ETME, istifa etme DEVAM:) hastalanınca kime gideceğiz biz, hiç yani :) hanım + ben :)

Anonymous said...

CAN KURBAN FENERBAHÇEM!!!!!