30 May 2006

Tatilde nereye gitsem?

Tatil adlı bir başlık yazmış olsam da, sormadan edemiyorum. Daha belki bir ayım var tatile, ama olsun!! Nereye gitsem? nasıl etsem? Söz tatilimi sizler ile paylaşacağım :)) Yeter ki iyi tavsiyelerde bulunun. Konunun giriş kısmını bir daha hatırlatıyorum, para önemli değil! iyi bir tatil olsun:))

4 comments:

Nesrin DERİNKUYU said...

Maybe I will go İstanbul for my holiday , My relatives invite me, I havent got any idea, This term I have to join training course for school, But I don't want, JUST I NEED HOLİDAY, I hope its the best for me and you:)) Şimdiden sana iyi tatiller, In my opinion If you love swimming, choose the seaside . I love swimming, too :))

Anonymous said...

Erkin bizimkilerle bu yaz Marmaristeyiz. Katılsana bize, süper olur! :) Bir tatil köyü ayarladık hersey dahil. Sen çaldır ben seni ararım. saat 5den sonra her saat uyar!!

Erdem

Erkin said...

Sevgili Erdem, izin günüm belli olur olmaz seni ararım. Arkadaşları tek tek öperim. Tatil boyunca süt temin edebilirsen Minnoşu'da yanımda getirebilirmiyim:)))

Anonymous said...

Ya oğlum gezsene sen ya boşver kapat cebi! cık git Akdenize veya egeye. Amaaaaan hayatın tadını çıkar. Dostun Ragıp Aga:)