29 September 2006

Randers 0 Fenerbahçe 3

Danimarka bye bye :))))

17 comments:

Anonymous said...

Canım arkadaşım,

Bugün sesini duymak ne güzeldi. Hepimiz mutlu olduk. İyki varsın! Seni tanımak, bizlere güven ve destek vermen hoşumuza gidiyor. Niye bu sayfaya veya sitene bir forum açmıyorsun:)) Biliyorum sen bu işlerden nefret ediyorsun. Hep arka planda kalmak ve susmamızı rica ediyorsun. Ama biz ise senin gibi bir dosta sahip olduğumuz için ve yapdığın yardımlar için hep teşekkür etmek istiyoruz. Seni seven herkes adına tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Arda ÇELİKCAN

Not: FByi kutluyoruz :))))

Erkin said...

Çelikcan, bir yardım yapılırken öbür el bunu görmezmiş. Ne olur teşekkürlerinizi kalbinizde saklayın onlara burda değilde belki öteki tarafta ihtiyacım olacak.

Lütfen kabalık olarak değerlendirmeyin ama ne olacakki.... Ben o yardımları dile getirin diye değil, iyi birşeyler olsun diye yaptım, yapıyorum ve hep yapacam. Yazarın dediği gibi yollarımız birgün hepinizden ayrılacakta olsa. Doğru birşeyleri beraber yapmak, ortak olmak güzel şeylere, bu yolda el ele beraber yürümek, olsun kötü günlerdede yanınızdayım, bu degilmi dost olmak?

Asıl ben sizlere en içten duygularımla teşekkür ederim.

Foruma gerek kalmadı:) Bütün sıcak duygularınızı gönülden kabul ediyorum. Belki böyle bir sayfalık forum daha güzel oldu! :)

Anonymous said...

Mademki Arda konuştu (zaten çok beklemiş!!) benimde bir iki sözüm olacak:))))

İnsanın zor zamanları vardır. O zor zamanlar, insanda çeşitli hallerin zuhuruna vesile olabilecek anlardır. O zor anlarında insan yanı başında dostlarını görmek, derdini açmak, derdini paylaşmak arzu eder. İşte öyle zamanda Erkin yanımdaydı. Ne olsa yardıma koşuyor. Abarttığım bir kelime bile yok. Geçen sene öğrencileriyle tanışmıştım. O kadar çok sevgi yuvası varki çevresinde. Erkin bende teşekkür ediyorum.

Anonymous said...

Çok iyi bir başlık olmasada baktım herkes teşekkür ediyor . Eee bende etmessem olmaz diye düşündüm:)) Erkin Kızılay meydanına yakın. Dolayısıylada Dost kitapevide dibinde adam bizden çok kitaplara yakın. Erkinle kitaplara daldığımda inanın 1 saati geçiyor. Şuda güzel bak buda güzel falan filan aaa birde bakıyorum 1 saat bitmiş bile. Kendisinin kitap seçimleri çok iyi oluyor. Bu aralar kitap tavsiyelerini kesmiş olsada. Ortak aldığımız kitapların birinde bir kaç mısrayı Erkin için bakarak yazıyorum:))

Aşka dair bir his varsa özünde
Sen ağlama ben ağlarım güzel Dost
Damla damla yaş olurum gözünde
Sen ağlama ben ağlarım güzel Dost

Her acının bir sebebi var ama
Ezelden talibim kedere gama
Derdin varsa yüklen benim sırtıma
Sen ağlama ben ağlarım güzel Dost

Erkin dostum olduğun için teşekkürler. Othersı seçip ismimide yazayım, heh şöyle. Hoşçakalın. Forum aç forum:)

Nesrin DERİNKUYU said...

Erkin,
seni yakından tanımayı çok isterdim dostlarının hakkında böyle güzel sözler sarfetmesi senin için heyecan verici bir şey olsa gerek diye düşünüyorum :) Yardım etmek güzel bir şey sanırım sen bunu çok güzel yapabiliyorsun. ne mutlu sana :)Dostlarının bu kadar sevgisini kazanmışsın ya her insanın başarabileceği bir şey değil :)) Tebrik etmek istedim :)) Hayatta istedin yere gelebilmeni dilerim :))
Sevgiler
Nesrin

Anonymous said...

Durun ya bende yazacam:))Bir akşam yo yo bir gece saat 01.0 da cebinden arayıp bulmuştum. Uykundan uyanmıştı. Erkinin bilgi ve görüşlerine ihtiyacım vardı ve 2 günüm kalmıştı. Tezimi vermem lazımdı!!!! Sıkı durun hayır demedi! E-mail olarak gönderdiğim 120 sayfalık pdf dosyasını sabah 10da okuyup kontrol etmişti. Bende okulun kantinindeydim. Beni aradı uykulu hali yoktu! Aksine neşeli bir sesle projemi ve tezimi beyendiğini, eksikleri ve yapmam gerekenleri ekte gönderdiğini söylediğinde dünyanın en mutlu insanıydım. Eee nediyebilirim. Böyle bir DOST herkese nasip olsun. O eminim şimdi kızacak niye bunu yazdın diye. Ama kÜçÜk Ahmedimin hatırına:) Oğlum bir büyüsün, onun en küçük öğrencisi olacak. Erkin oğlumu çok sever. Allah ona hem çok iyi bir eş ve çocuklar nasip eylesin. Erkin benim dostum olduğun için ben sana teşekkür ederim.

Cenkerin selamları var. K.i.bak
Diğer arkadaşlarada söyleyim Allah bilir ne anıları vardır seninle. Sen yandın Erkin:)))

Not: FB çok yaşa:)

Anonymous said...

Ben Jan Almanya'dan. O dost dediğiniz insanı ben 10 seneden beridir tanıyorum. Biraz önce Dilara söyledi. Eeee bende dedimki bende birşeyler yazayım. 1 GS lıyım. FBi hiç sevmem 2 Erkin arkadaşdanda öte, kötü ve iyi günde mükemmel bir insan. Burda saat 11, iş yorgunluğu kafayı toplayınca bende uzun birşeyler yazacam. O beni bilir. Biz KARDAŞ deriz. Erkin benim CAN KARDAŞIMDIR.

Ben Türkiyeye her gittiğimde mutlaka görüşürüz. Eskileri karıştırır, güler eğleniriz. Almanya sözü var. Eğer 2007de evlenmesse:))) Evlenmesin çünkü özgürlüğüne çok düşkün. Eng. veya buraya, Almanyaya kesin gelir. Bu yazıyı Dilara istediği için değil, Ben Jan PEARSON kalbimdeki az dostan birine seve seve.. onun değişiyle kalpten yazıyorum.

Anonymous said...

Omurboyu Canım arkadaşımsın. Gerçekten hayatımda bu ülkede az rasladığım bir bey efendidir.

Mütevazi ve olgun bir arkadaşımızdır. Çok fazla anım var. Erkinle kim tanışırsa ondan kesin olumlu birşeyler kapar. Çok iyi bir sırdaştır. Dostunu ASLA YANLIZ bırakmaz.

DİLARA DİNCOZ

Anonymous said...

Yukarda yazmış evliliğe dair uzun uzun. İçinde yazarlığı özgürce yaşatan bu dostum, kiminle evlenirse o kız yaşadı.:)) Evlensin gidin sorun eşine! Doğrumu yalanmı! Çok iyibir baba ve eş olacağına eminim.

Kendisinin radyo x deki programlarından tanıdım. Tanıştım, İngilizce ders aldım. Yıllar geçti ama onun arkadaşı olmak bir başkaymış şimdi anladım. Bu bloğunu arkadaşları bilse burası dolar taşardı. Neyse gevezelik çok yaptım:)) Herkese sevgiler selamlar.

Anonymous said...

Fedakar FENERBAHÇELİ DOSTUM :)) Biliyorum benim gibi koyu FENERBAHÇELİ değilsin. Ama sen çok iyi bir dostsun:)

Ali Deren

Anonymous said...

Life would be a much better place if i was not able to think.. But someone is always in my mind, he is Erkin! :))

Terimler Sözlüğü

Anonymous said...

Selam ben burdaki herkesi tanımıyorum. Erkin hariç:) Mademki herkes Erkin için bir iki söz söylüyor. Bende yazmak çok istedim.:) Tek bir şey söyleyecem. Erkin bana çok güzel bir ders verdi senelerrrr önce. Ben değil BİZ demeyi öğretti bana. Belki o bunu unuttu ama ben hep hatırlarım. Sağol arkadaşım. Bu biz kelimesiyle çalıştığım şirkette hemen yükseldim. Tekrar teşekkürler Erkin.

Erdi Seçkin

Anonymous said...

Mucuk mucuk muck:)

Anonymous said...

GERÇEKTEN SENİN GİBİ ARKADAŞI ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

ZADİ AKMANOĞLU

UMUYORUM BU YAZI ŞİMDİ ÇIKAR!

Anonymous said...

Erkin arkadaşlar söyledi. Maç konu değilde konu sen olmuşun:)) eee dedim bende birşeyler yazayım. Tek kelime; dostum olduğun için çooook mutluyum. Her zaman yanımızda olman bizi mutlu kılıyor. Her zaman yanındayız.

Esra

Anonymous said...

Bazı günler ders çıkışında arkadaşlarla yarım saatliğine toplanır okuduğumuz kitapları birbirimize anlatırdık. Erkin geceleri geç yattığı için aramızda en iyi kitap özetini anlatan dostumdu:)))). Esas sizlerle paylaşmak istediğim. Biliyorum o bunları burda yazmamı istemesede ben yazmak istedim. Umuyorum bana kırılmaz. Kendimi tanıtmadım. Ben Ahmet Bartın. İstanulda özel bir şirkette çalışıyorum. Dostum öğretmen arkadaşım Erkin ile uzun yıllardır konuşuruz. Ecevit'in ölüm gününün ertesi Erkini aradığımda adadan haber var biliyormusun dedi. Nedir o haber? diye sordum. Zor konuştuğunu bir süre sonra anladım. Ecevit'in ölüm haberini anında bir can dostumuzdan, adadan aldığını buna çok üzüldüğünü ... Meğersem Karaoğlanı ne kadar çok seviyorlarmış o güzel ada halkı dedi. Sonra o gece geç yattığını ve birşeyler karaladığını söyledi. Erkin esasında hissli bir insan ama bir o kadar bu hisslerinide içinde güzel saklıyor. Onun duygularına şahit olmak için yazılarını okumak ve sanırım onunla vakit geçirmek lazım. Karaoğlancı olmamasına rağmen iyi ve uzun yadığına eminim. Zaten dayanamamış dört Kasım tarihli Ecevite bir mektup yazmış. Eminim o mektup çok daha uzun ama burda bu blog'da bunları yayınlamıyor. Ancak bizlerle yakın dostlarıyla bunları paylaşıyor. Ankaraya geldiğimde 4 Kasımı okumak istiyorum...

Can dostun
AHMET

Anonymous said...

Hi mates, nice post and good arguments commented at this
place, I am genuinely enjoying by these.