8 October 2007

Şehitler...

Teröristlerin hepsini lanetliyorum, öbür tarafta rahat uyuyamayacaksınız!!!

Evlatlarınmızın kaybı, bu vatanın bir evladı olarak beni ve eşimi gerçekten çok üzdü. Yoğun işimden dolayı çok az Tv seyrediyorum. Seyredersemde çoğunlukla haberler oluyor. Ama nezaman bu evlatları bütün haberler verdi inanın kendimi zor tuttum. Kendimi bir an için bu evlatların anne veya babası yerine koydum. İnanılmaz bir üzüntü kalbime birden çöktü. Kim? Kimler bu hayince saldırıyı düzenler? Niçin? Ellerine ne geçti? Can almak biz insanlara has bir şey olmaz OL MA MA LI!! Bu güzel toprakların neyi size dokunuyor. Elinize ne geçti? Hiç bir şey!!! Kendinizi kullandırmayın!!

Üzüntümü diğer dostlarımda derinden paylaşıyor. Şehitlerimize Allahtan rahmet, anne ve babalarına ise sabırlar diliyorum. EVLATLARINIZ huzurunda saygı ile eğilmeyi bir borç bilirim.

Bir evlat çabuk yetişmez özen ister sabır ister. Ben bir öğretmen olarak eğitim verdiğim her öğrencim için yıllarımı veriyorum Ya bu anne ve babalar, ONLAR belkide ömürlerini verdiler. Bumuydu faturası!!!

Astsubay Ahmet SARIOĞLU ile erler Bayram GÜZEL, Seyfi ALTUNTAŞ, Mehmet YILDIRIM, Mehmet UÇARI, Turgay SALGUR, Kasım AKSOY, A. Şükrü KARATAŞ, Emrah ERYILMAZ, Sıddık KÜÇÜKGÖZ, Mehmet UYAR, Fetullah SELÇUK ve Mehmet COŞKUN.

1 comment:

Anonymous said...

Üzüntü duymakta çok haklısın. Hepimiz üzgünüz:((