24 May 2007

Ankaram Geçmiş olsun, Ulusum Geçmiş olsun! Explosion at the Anafartalar Shopping Center in Ankara, Turkey!

Ulus'taki Anafartalar Çarşısı'nın önünde patlayan bomba gerçekten çok üzücü. Güzel Ankaram ve Ulusum bunu hakettmiyor !!

Terörü lanetliyorum !!!

Dün Ulusun yakınından (olay yerinden) 17:00 civarında otobüsle geçmiştim. saat 19:20 de otobüsle Yıldıza doğru giderken, otobüsdeki yolcular patlamayı konuşuyordu. Çok şaşırdım!. 20:20 de ilk mesaj ve arama İstanbul'dan Ercan'dan ve sonra diğer arkadaşlarımdan geldi. Beni merak eden Ankara dışından arayan her arkadaşıma teşekkür ederim.

Ne zaman gece haberleri TV den izleyince olayın ciddiyetini anladım. Altı vatandaşımın ölümü gerçekten üzücü. Bunu güzel ülken gerçekten haketmiyor. Tekrar büyük geçmiş olsun.

Six people were killed and at least 80 hurt in an explosion in Ankara, Turkey!! The front of all building was ripped off by the bomb at the Anafartalar shopping centre, in Ulus, Ankara, Turkey.

10 comments:

Nesrin DERİNKUYU said...

Ankaraya büyük geçmiş olsun...

Gamzeli said...

Çok çok geçmiş olsun, ölenlere allah rahmet eylesin, yakınlarının başı sağolsun...Çok üzüldüm, yapılacak işmi bu o kadar insnaın ne günahı vardı...

Bizim başımızdakiler düşmüş seçim derdine gören yok bu hali...

Anonymous said...

güvenilmez şey

Erkin said...

Sağol Nesrin

Erkin said...

Gamzeli dediklerine katılıyorum.

g. said...

cumhurbaşkanlığı genel seçim derken terörü unutan ve de unutturan siyasileri kınıyorum asıl...o masum insanların günahı neydi...insanların canı acıyor, şehitler veriliyor ama herkes kendi derdinde hala:((

Erkin said...

Sevgili Gamze dediklerine katılmamak elde değil.

Anonymous said...

I'm so sorry, my lovely Turkey has been hit by bombings in recent years! :((

Bob / Germany

--- said...

merhaba. benim iş güzergahımda olması sebebiyle akşam iş çıkışı anafartaların karşısındaki eczaneden ilaçlarımı almaya gitmiştim ve ordaki alışveriş merkezinde yarım saat oyalanmayı düşünüyordum. fakat ayaklarımın ağrıması ve yorucu bir geçirmem nedeniyle eve döndüm. televizyonu açtığımda da faciadan 30dk ara ile kurtulduğumu anladım. şuan işyerimden görünüyor. bayraklar asıldı. öğle arasında dışarı bile çıkasım gelmiyor. terör olayı korkunç birşey. hepimize geçmiş olsun. Allah böyle bir acı yaşatmasın.

Erkin said...

Amin amin sevgili dostum. Okadar kendimiz işe vermişiz ki. Allah korumuş!

Terörü Lanetliyorum!