6 June 2008

Erdem ailesinin kalp ilacı herekese tavsiye edilir


B ve E vitaminleri, magnezyum, demir, potasyum ve diğer hatırlamadığım vitaminleri içinde bulunduran, kısmen de afrodizyak etkisi bulunan, insanları kıpır kıpır eden, yüzlerini güldüren özellikle Denizi :)), en azından sizleri gülümseten nedir? Murat ve Filiz ERDEM'in yurt dışından bize getirdikleri enfes İsveç çikolataları.

Çok teşekkürler, afiyetle yiyoruz. Sizleri hatırlıyor, mutlu oluyoruz.


2 comments:

[Miss] dEsignEr... said...

Hmmmm.. İsveçten gelen çikolatalardan yemiştim bende :) Çok yakın bir arkadaşım orada yaşıyordu e tabi geldiğinde başta getirdiği şey ÇİKOLATA !! İsveç fena değil ama hayatımda yediğim en mükemmel çikolatalar İSVİÇRE çikolataları :)Orda alpler olduğundan dolayı sanırım çok orjinal şeyler yapılıyor zaten İsviçrenin çikolatası ve saatleri meşhur :)Annemin teyzesi orada olduğu için bol bol yiyoruz :) Bu arada çok güzel fotoğraflar çektim bunları yayınlayacağım :)

Erkin said...

Miss Designer,

Sizede afiyet olsun:)). Fotoğrafları merakla bekliyorum. Vaktin olursa İstanbullu Ara GÜLER'in fotoğraf sergisini kaçırma, Lütfen git. Süper fotoğrafları var. Ben geçen sene arkadaşlarımla gittim Ankarada Fotoğraf sergisi olmuştu. Nasıl desem, bir başka güzel GÜLER'in fotoları, canlı gibi, dokununca sanki o zamana ışınlanacak gibi oluyorsun. Ama şuna eminim ki en pahalı foto mak. bile olsae ğitim, kurs şart! sonra yeteneklerini ortaya çıkarabiliyorsun.