23 November 2015

Arabada Cep Telefonu Kullanılır mı?

Arabada cep telefonu kullanılır mı?

Tabi kullanılır. Bir elinle direksiyon öteki elinle de laklak ederek kullanılır. Güzel mi? Çooook güzel. Arkandaki arabanın şoförünü delirtirsin. Niye mi? Canımın içi sen o arabanı kullanırken sohbete dalıyorsun, hem aracını aşırı derecede YAVAŞ sürüyorsun, hem de saçma sapan trafik hataları yaparak gidiyorsun. Arkandaki araba/arabalar çıldırmasından ne yapsın. Onu da bırak canın tehlikede.

Biz toplum olarak sanırım cep telefonsuz yapamaz olmuşuz. Aferin bize.  Kardeşim bluetooth diye bir şey var, taktır arabana elinle cep telefonunu tutmadan konuşabiliyorsun. Ben bu trafikte ne gördüm biliyor musun? Bir elinde sigara ve direksiyonu tutuyor, diğer elinde cep telefonu aracı sürmeye  çalışıyor. Canından olacak farkında değil. Ne YAPIYORSUNUZ?! Kardeşim en azından bluetooth taktır, eline cep telefonunu almadan konuş. Anlamadığım şu: Hangi arada vites değiştiriyorsunuz? Tamam bazı arabalar otomatik vitesli. Peki Ankara’daki arabaların hepsi mi otomatik vitesli??
Geçen birini gördüm mesaj yazıyordu. NE YAPIYORSUNUZ? :((((( Yapmayın!

Siz siz olun en azından bluetooth sitemi kullanarak, cep. tel. eliniz değmeden hem konuşun hemde sağdan giderek aracınızı kullanın. 

No comments: