20 November 2006

Kuzeyde yemyeşil bir şehir, Trabzon


Prensesler gibi bir gelin yakışıklı bir damat... 18 Kasım gününü unutmak imkansız:)) Bembeyaz bir sayfa yakın dostum Zeki ve eşi Bihter GENÇOĞLU için açıldı. Kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum.


Nikahınıza bayıldım :)))



Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar!

4 comments:

Nesrin DERİNKUYU said...

GENÇ ÇİFTE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR... DİLERİM.

DARISI BEKARLARA :))

Anonymous said...

Öğretmenim darısı sizin başınıza:))

Anonymous said...

Umarım Hayırlı Olur

Erkin said...

Gerçekten eş seçimi çok zor. Evlenecek iki kişininde fikirlerinin birbirine uyması gerekir. Bir taraf hep evet , tamam, peki diyorsa orda iyi bir evlilik veya beraberlik olmaz. Elbette tartışacaklar, ama hemen tatlılıkla sonladırmaları lazım. Bence iki tarafın birbirini sevmesi gerekir. Sevgi yoksa zeten bu beraberlik yürümez. Önemli şeylerden bir taneside eşlerin birbirine hoşgörülü olmasıdır. Hoşgörünün bittiği yerde herkes zorlanır. Bir ilişkiyi ayakta tutmak sevgi, saygı ve hoşgörüye bağlıdır. Elbette iki tarafında eksi yanları olacaktır. Ama önemli olan bu üç şeye sıkısıkıya bağlanmalarıdır. Sevgi, Saygı ve Hoşgörü. Hayat yinede yaşamaya değer. :)